Ansvarsfraskrivelse

Innhold

  1. Ansvar for https://hoybratentannklinikk.no
  2. Forbehold for https://hoybratentannklinikk.no
  3. Samtykke
  4. Oppdateringer

Ansvar for https://hoybratentannklinikk.no

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om nettstedets ansvarsfraskrivelse, ta gjerne kontakt med oss.

Forbehold for https://hoybratentannklinikk.no

All informasjon på dette nettstedet – https://hoybratentannklinikk.no – er publisert i god tro og for generell informasjon formål. https://hoybratentannklinikk.no gir ikke noen garantier om fullstendighet, pålitelighet og nøyaktighet av denne informasjonen.

Enhver handling du tar på den informasjonen du finner på denne nettsiden (https://hoybratentannklinikk.no), er strengt på egen risiko. https://hoybratentannklinikk.no vil ikke være ansvarlig for eventuelle tap og / eller skader i forbindelse med bruk av vår hjemmeside. Vår Ansvarsfraskrivelse ble generert ved hjelp av Ansvarsfraskrivelse Generator og Betingelser (mal).

Fra vår hjemmeside, du kan besøke andre nettsteder følgende linker til slike eksterne nettsteder. Mens vi ønsker å tilby kun kvalitets lenker til nyttige og etiske nettsteder, Vi har ingen kontroll over innholdet og omfanget av disse nettstedene.

Disse lenker til andre nettsteder innebærer ikke en anbefaling for alt innholdet på disse nettstedene. Eiere og innhold kan endres uten varsel og kan skje før vi har mulighet til å fjerne en lenke som kan ha blitt utdatert/endret hos tredjepart.

Vær også oppmerksom på at når du forlater vår nettside, andre områder kan ha ulike retningslinjer og vilkår som er utenfor vår kontroll. Vennligst sørg for å sjekke personvern av disse nettstedene samt sine “Vilkår for bruk” før han gikk i enhver bedrift eller laste opp informasjon.

Samtykke

Ved å bruke vår nettside, du her aksepterer du om ansvar og aksepterer vilkårene.

Oppdateringer

Skal vi oppdatere, endre eller gjøre endringer i dette dokumentet, disse endringene vil være tydelig lagt ut her.