Om oss

Om oss

Høybråten Tannklinikk holder til på Høybråten i bydel Stovner, Oslo.

Vi kan tilby det meste innen forebyggende tannbehandling, estetisk tannpleie, rotbehandling og protetikk.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for deg.

Alle gamle og nye pasienter ønskes selvsagt hjertelig velkommen!


Duy Nguyen

Tannlege MNTF

Klinikkansvarlig, ferdig utdannet i januar 2003 fra Universitetet i Oslo. Duy jobbet et halvt år i det offentlige i Oppland fylke og et halvt år i militæret som tannlege. Han startet sin praksis på Høybråten Tannlegekontor i desember 2003 og overtok ansvaret helt i april 2004.

Duy er opprinnelig fra Vietnam og kom til Norge som båtflyktning i 1979 som 4-åring. Han ønsker at Høybråten Tannklinikk skal være et behandlingssted der folk kan føle seg trygge og godt ivaretatt. Duy er spesielt opptatt av å gi folk med tannlegeskrekk en positiv opplevelse i forbindelse med deres tannbehandling. Høybråten Tannklinikk, tidligere Høybråten Tannlegekontor, har vært kjent for stor fleksibilitet og har kunnet gi raske timer til folk med tannpine. Klinikken skal selvsagt fortsette med dette etter samme filosofi.


Reinert Amundsen

Tannlege DDS

Reinert studerte til tannlege i Bergen, og etter noen år som offentlig tannlege startet han sin egen praksis i Sandnes i 1987. Denne drev han fram til 2016. Etter dette gikk han inn i et tannlegefelleskap et par år, før han trappet ned og så for seg en roligere tilværelse på sydlige breddegrader. Så kom imidlertid Covid-19 pandemien, og Reinert fikk et fornyet behov for å fylle tiden med meningsfulle oppgaver innen faget han elsker. Når det så åpnet seg en mulighet her hos oss på Høybråten, var det full klaff for Reinert. Han sier selv at han ser fram til hver dag her på klinikken vår på Høybråten, og vi er heldige som har ham her hos oss.

Reinert er levende opptatt av å holde seg oppdatert om det nyeste nye innen tannlegefaget, og han har allerede markert seg som en viktig ressurs for klinikken. Han er blant annet regnet som en pionér innen restaureringsteknikken HyperFIL Magic. Reinert har dessuten planer om å vedlikeholde en blogg om nyheter innen tannlegefaget, så vi legger ut en lenke til denne bloggen her så snart den er oppe og går.


Madeleine Elisabeth Nylænden

Tannpleier

Madeleine ble ferdig utdannet tannpleier i juni 2013. Hun fikk jobb her på Høybråten Tannklinikk AS like etter, og har vært hos oss siden. Hun jobber hovedsakelig mandager og torsdager. På klinikken jobber hun mye med pasienter som har tannkjøttproblemer, men hun jobber også med forebygging og tar også røntgen sammen med årskontroller. Hun veileder også for optimal god munnhelse.

Madeleine vokste opp i Eidsvoll men flyttet til Oslo i 2009 for å studere. Hun hun tok ettårig medisinsk grunnfag ved Bjørknes Høgskole før hun valgte å gå videre med Tannpleierfaget. Hun stortrives i jobben, og ønsker deg hjertelig velkommen!